Small Widget Spot

ellen-k.no

Small Widget Spot

Spill jeg gleder meg til

Man sier nesten hvert eneste år at «dette blir det beste spillåret noensinne», høres det ut som for meg i alle fall. I så fall må jeg kunne si at 2014 også ligger an til å bli et av de beste, med svært mange spill å se frem til! Jeg spiller som kjent mye World of Warcraft, men det er sannsynligvis det eneste spillet jeg spiller «fast». Derimot får jeg ofte med meg nyutgivelser, og ser frem til en hel del spill utover høsten.

Jeg kan jo også nevne spill jeg har brukt mye tid på så langt i år. Gratisspillet Hearthstone har jeg etter hvert får svært sansen for, mens Nintendo-klassikeren Yoshi’s New Island har vært med meg på DS-en nærmest uansett hvor jeg beveger meg. Gjenskapelser av klassikere som Metal Ground Zeroes og Final Fantasy-remixen i HD er naturligvis også spill jeg har kost meg med. Men nå skal jeg altså se fremover, og peke ut tre spill jeg gleder meg sykt til!

Watch Dogs

Er du en av de som ble ekstremt skuffa da lanseringen av Watch Dogs i fjor ble utsatt helt til i mai 2014? Det er jeg også. Jeg hadde gledet meg ekstremt mye til dette fremtidsretta spillet, som er utviklet av Ubisoft. Egentlig var planen å kjøpe dette til Xbox 360 dersom det ble lansert i november i fjor, men ettersom det ble utsatt så har jeg nå skaffet meg Xbox One. Like greit, ettersom det er ventet at dette er et meget tungt spill med svært bra grafikk.

I Watch Dogs spiller man som Aiden Pearce, en hacker og tyv av rang. Det kule med dette spillet er at det er i en slags åpen verden der man kan hacke «alt»! Enten det er lyskryss, banksystemer eller offentlige terminaler. Det er vanskelig å spå om spillet kommer til å lykkes eller ei, men det ser i alle fall svært lovende ut, og er et spill jeg gleder meg ekstremt til å ta fatt på. Det er i slike perioder at jeg er glad for at jeg er ferdigutdannet, og kan bruke fritiden på å spille.

Destiny

Som evig Xbox-fanatiker ser jeg helt klart frem til Destiny. Jeg elsket Halo-spillene, som er utviklet av Bungie, som også er studioet som lager Destiny. Dette er et fremtidsrettet spill i en fjern galakse, og er faktisk et MMO. Her spiller man i en åpen verden sammen med andre, og skal slåss mot alle slags ujordiske vesener. Egentlig har jeg ikke satt meg så veldig inn i historien enda, men når september kommer skal jeg være ytterst forberedt for Destiny!

Shadow of Mordor

Det kom kanskje ikke som noen overraskelse, men jeg er over middels interessert i Ringenes Herre. Jeg har naturligvis lest alle bøkene, og kost meg med filmene utallige ganger. Klarer heller ikke vente på avslutningen av Hobbiten-trilogien! Da gleder jeg meg også til Middle-Earth: Shadows of Mordor, et kommende rollespill som er en sjeldent stor spillproduksjon basert på Ringenes Herre-universet. Spillet tar for seg historien mellom Ringenes Herre- og Hobbiten-filmene, så her kan man få et nytt blikk på Midgard. Helt klart et spill jeg kommer til å bruke mye tid på når det først lanseres.